Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Αυθαίρετα και καταχρηστικά η Δημοτική Αρχή της Πόλης του Αγρινίου υπεξαίρεσε κινητή περιουσία της Λαϊκής Συνέλευσης των «Αγανακτισμένων» της Πλατείας Δημοκρατίας του Αγρινίου (πανό), που η Συνέλευση είχε τοποθετήσει σε κοινόχρηστο χώρο για να εκφράσει τις θέσεις και τις απόψεις της, αλλά και να διαδώσει τις ιδέες της.
Η πράξη της αυτή είναι αυθαίρετη, γιατί η δικαιολογία που διατυπώθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ήταν ψευδής.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, μας είπε ότι οι επαγγελματίες αναψυχής της νοτιοανατολικής πλευράς της Πλατείας, του εξέφρασαν τις διαμαρτυρίες τους, γιατί τα πανό έκρυβαν τη θέα στους πελάτες τους. Αυτό όμως όπως οι ίδιοι διαπιστώσαμε ήταν πέρα για πέρα ψευδές, αφού κανείς από τους συγκεκριμένους επαγγελματίες δεν διαμαρτυρήθηκες σε κανέναν αντιδήμαρχο ούτε γι’ αυτό, ούτε και για τίποτε άλλο που να αφορά τη δράση μας.
Η ίδια αυτή πράξη είναι και καταχρηστική, γιατί η Δημοτική Αρχή της Πόλης, κάνοντας κατάχρηση εξουσίας επιχείρησε να θέσει εμπόδια και κωλύματα (αν φυσικά δεν επιθυμούσε να την καταργήσει) στην άσκηση του συνταγματικού μας δικαιώματος της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Αυτό μάλιστα το επιχείρησε με τρόπους και μεθόδους, που τιμωρούνται από τον αστικό και ποινικό κώδικα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Καταγγέλλουμε λοιπόν την πρακτική αυτή, η οποία για όλους εμάς που βρισκόμαστε σήμερα στην Πλατεία Δημοκρατίας δεν αναιρείται από την επιστροφή των κλεμμένων πανό στην Πλατεία και την, θεωρούμε ως απαρχή μιας επιχείρησης εκφοβισμού μας, ή επιχείρηση της κοινωνικής απαξίωσης του αγώνα μας με την κατασυκοφάντηση μας.
Να ενημερώσουμε την Δημοτική Αρχή ότι όσοι βρισκόμαστε στην κεντρική Πλατεία του Αγρινίου και αποτελούμε μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης των «Αγανακτισμένων» του Αγρινίου δεν είμαστε πρόθυμοι ούτε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε σε κανέναν να υλοποιεί «χωροφυλακίστικες», αντισυνταγματικές και ποινικά κολάσιμες δράσεις σε βάρος μας, αλλά και σε βάρος του αγώνα του Ελληνικού Λαού, που σήμερα μάχεται για την οικονομική, πολιτειακή και εθνική του αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία.

4 σχόλια:

sotos206 είπε...

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ...

http://redflyplanet.blogspot.com/2011/06/blog-post_6769.html

Ανώνυμος είπε...

Ε' ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ...
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

http://redflyplanet.blogspot.com/2011/06/29062011.html

Ανώνυμος είπε...

Το πότε θα συγκρουστούμε, το αποφασίζουμε ΕΜΕΙΣ...

http://e-globbing.blogspot.com/2011/07/blog-post.html