Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Μέχρι σήμερα υιοθετήσαμε τα σήματα και τα λογότυπα της Λαϊκής Συνέλευσης του Πλατείας Συντάγματος αποδεχόμενοι το ρόλο της
ως Κεντρικό Συντονιστή του κινήματος «των Αγανακτισμένων Ελλήνων», οι οποίοι από τις 25 Μαΐου συγκεντρώνονται στις κεντρικές πλατείες της χώρας για να διαμαρτυρηθούν κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης, αλλά και ολόκληρου του μεταπολιτευτικού πολιτικού κόσμου, ο οποίος με την διαχείριση του όλα τα προηγούμενα χρόνια μέσα από κυβερνητικούς σχεδιασμούς ή αντιπολιτευτικές αδυναμίες, υποθήκευσε και συνεχίζει να υποθηκεύει την ανεξαρτησία, την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπεια της χώρας μας.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε apriori τις αποφάσεις της.
Η διαφοροποίηση μας αυτή επιβάλλει αυτό να φαίνεται και στα σύμβολα, που η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Δημοκρατίας του Αγρινίου επιλέγει για την έκφραση της.
Προτείνουμε λοιπόν την δημιουργία του παρακάτω σήματος:







Α) ΣΗΜΑ
Ως σήμα επιλέγεται το σήμα του κώδικα οδικής κυκλοφορίας που δηλώνει τον κυκλικό κόμβο, με μαύρο όμως φόντο, όπως και το σήμα των Αγανακτισμένων της Πλατείας Συντάγματος. Στο αριστερό τόξο της Περιμέτρου του, φέρει τη φράση με κεφαλαία γράμματα την φράση: ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ






Β) ΛΟΓΟΤΥΠΟ
Περιλαμβάνει το παραπάνω σήμα και δίπλα τη φράση ακριβώς ως ακολούθως:
ΑΜΕΣΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τώρα
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΑΡΤΙΑΣ.

Επίσης η Λαϊκή Συνέλευση αποφάσισε για τη συνέχιση της αναγνώρισης της Λαϊκής Συνέλευσης της Πλατείας του Συντάγματος ως κεντρικού συντονιστή του κινήματος των «Αγανακτισμένων» της χώρας μας, αλλά δεν απεμπολούμε το δικαίωμα μας να εκφραζόμαστε μέσα από τα ψηφίσματα της Λαϊκής Συνέλευσης της Πλατείας της Δημοκρατίας, την οποία και θεωρούμε ως το μοναδικό και αμετάκλητο καθοδηγητικό μας όργανο, του οποίου τα ψηφίσματα, τις αποφάσεις και τις δράσεις υλοποιούμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ. ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΥΣΗ...

Αγανακτισμένος κατά των προδοτών είπε...

Ελα και συ φιλε μου, 17 Ιουνίου 2011 9:34 π.μ. να μαθεις τη λυση, την εχουμε τη λύση, βγες τωρα απο τον καναπε σου κι ελα εκει καθε βραδυ στην πλατεία να την προβαλουμε στον κόσμο μαζί.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟΙ!!!
http://redflyplanet.blogspot.com/2011/04/blog-post_8528.html