Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Αποφάσεις της συνέλευσης Αγανακτισμένων Αγρινιου 15 Ιουνίου 2001

Η συνέλευση των αγανακτισμενων Αγρινίου, στις 15 Ιουνίου 2011 ψήφισε:
1ον: να προστεθεί στο κείμενο του εξώδικου και η κατηγορία για εσχατη προδοσία αν ψηφήσουν οι βουλευτές το 2ο μνημόνιο και επανέλεγχος του κειμένου ώστε να είναι στο ίδιο πλάισιο με τα κείμενα των συμπατριωτών μας στις άλλες πόλεις.
2ον: να διαβάζουμε το κείμενο του εξώδικου όση ώρα είμαστε στην πλατεία ώστε να το ακούει και να το πληροφορείτε ο παραυρισκόμενος και ο περάστικός κόσμος. 
Το κείμενο του εξώδικου που προτείνεται είναι το παρακάτω :
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Προς Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας
1. κ. Θάνου Μωραΐτη κατοίκου Αγρινίου (Σαλάκου 2)
2. κ. Ανδρέα Μακρυπίδη κατοίκου Αγρινίου (Ι. Σταΐκου 1)
3. κ. Σοφίας Γιαννακά κατοίκου Αγρινίου (Θέμιδος 1)
4. κ. Πάνου Κουρουμπλή κατοίκου Αγρινίου (Γρίβα 15)
5. κ. Μάριου Σαλμά κατοίκου Αγρινίου (Αναστασιάδη 2)
6. κ. Δημήτρη Σταμάτη κατοίκου Αγρινίου (Παπαστράτου 4)
7. κ. Κώστα Καραγκούνη κατοίκου Αγρινίου (Ι. Στάικου 2)
8. κ. Νίκου Μωραΐτη κατοίκου Αγρινίου (Ι. Στάικου 2)
Απάντων Βουλευτών του Νομού Αιτωλοακαρνανίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ: Στον Πρόεδρο της Βουλής
Κύριοι και κυρία Βουλευτές
Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ψήφιση από τη Βουλή του περίφημου μνημονίου και εμείς μόλις πριν από λίγους μήνες μάθαμε -δυστυχώς όχι από εσάς- τι ακριβώς ψηφίστηκε τότε.
Σε γενικές γραμμές μάθαμε ότι, με το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση:
α) Το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας,
β) Κάθε αξιοποίηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων κ.λ.π.), μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιόγραφων και δικαιωμάτων θα μπορεί να γίνεται εις όφελος του δανείου και επομένως μόνο με συγκατάθεση της Τρόϊκας,
γ) Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των δανειστών της να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού περιεχομένου σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό,
δ) Η μορφή της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα εξαρτάται από την συναίνεση των δανειστών και το προϊόν της αξιοποίησης θα είναι δεσμευμένη περιουσία,
ε) Έχουμε παραιτηθεί «άνευ όρων και αμετακλήτως» από κάθε ένσταση εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ένσταση που περιέχει ως όρο η σύμβαση. Με όλα αυτά εμείς καταλαβαίνομε ότι η διακυβέρνηση της χώρας έχει εκχωρηθεί στους δανειστές οι οποίοι και δύνανται να τη μεταβιβάσουν σε τρίτους.
Εσείς κ. Βουλευτές ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Αποστολή σας είναι να υπερασπίζεστε το Σύνταγμα, την Εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και όχι των δανειστών μας, τα δικαιώματα των οποίων έπονται των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, πράγμα που εσείς δεν πράξατε.

Ερωτάσθε τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετείτε;
Θεωρούμε ότι, στις κρίσιμες αυτές στιγμές, οι Βουλευτές θα πρέπει να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους, ως αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού και να ενεργήσουν έτσι και όχι ως εκτελεστές αθέμιτων εντολών του κόμματος τους ή και ξένων συμφερόντων.
Επειδή εντός των προσεχών ημερών επίκειται η ψήφιση και νέου επαχθέστερου μνημονίου, σας καθιστούμε υπεύθυνους και υπόλογους έναντι του Ελληνικού Λαού και ενός εκάστου των θιγομένων πολιτών, εάν με την ψήφο, συναίνεση ή την ανοχή σας ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, οποιοδήποτε νέο μνημόνιο. Σας δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε ποινική δίωξη για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών.
Σας κάνομε επίσης γνωστό ότι επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών λόγω της εφαρμογής του πρώτου μνημονίου ή λόγω εξουσιοδότησης από εσάς τρίτου για την ψήφισή του.
Ο Ελληνικός Λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής- εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου και οι υπαίτιοι θα κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία.
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ’ αυτούς που απευθύνεται, προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.
Σημείωση σύνταξης
Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι, η προειδοποίηση αυτή τους καθιστά υπευθύνους για στοιχειοθέτηση -αργότερα- δόλου, εφ΄ όσον κάποιες από τις ανησυχίες των πολιτών πραγματοποιηθούν.

Αγρίνιο 15.06.2011

Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση
του Κινήματος των «Αγανακτισμένων» Πολιτών Αγρινίου

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρίξτε τους στα αυτιά, ξεπουλησαν την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας, ειναι όλοι τους προδότες !!!

αγανακτισμένος κατά των προδοτών είπε...

Εφαγαν, και μετα έφαγαν, και παλι θελουν να ξαναφανε... χτες παραιτηθηκε ο Νασιώκας, και ερχεται στη θεση του η Αλεξανδρίδου, που κατέθεσε στην περιφέρεια τιμολόγιο 20.000 ευρώ για την αγορά επίπλων του σπιτιού της στην Κέρκυρα και την επιστροφή από το Ελεγκτικό Συνέδριο τιμολογίων, με έξοδα από επίσκεψή της στο Φανάρι (τελικά, "μαζί τα φάγανε")!!!!!! ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ (που φιλοδοξουν να γλυψουν παλι κοκκαλακι, γιατι το σφαχτο το τρωνε τα ερπετά) !!!!!!

gitsanas είπε...

Οι «αποστάτες» και οι «ήρωες» σφιχταγκαλιάστηκαν...

Οι «αποφασισμένοι» και οι «φοβισμένοι» συμπορεύτηκαν…
Οι του «πατριωτικού» συνοδοιπόρησαν με κείνους της «ρευστής εθνικής συνείδησης» με ένα και μόνο στόχο:

Το πλιάτσικο της κυβερνητικής εξουσίας…

(από το "ΖΕΙΔΩΡΟΝ" )

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Αγανακτισμένος κατά των προδοτών είπε...

17 Ιουνίου 2011 6:14 μ.μ., Κατω απο τη σκέπη πιανου συνδικαλησταρά ακριβώς; ...ασε χορτασαμε τετοιους που ξεπουλουν αγωνες εργατων και κανουν παρελασεις με σημαίες δεκανικιων των καπιταλοσοσιαληστων, θα μεινουμε με το λαο, να απαιτησουμε αμεση δημοκρατια, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΕΡΜΑ !!!

anarxikos είπε...

ρε ορνια μιλατε ακομα; στην απεργια στις 15 ιουνίου γιατι δεν συμμετειχατε και μαλιστα βγαλατε και αποφαση οτι δεν υπάρχει λόγος να πατε πορεία. Ουστ ξεφτιλες. εσεις θέλετε ενα συστημα να λειτουργει καλύτερα, ειστε φιλοι των νόμων, λάτρεις της ησυχίας και των μπάρ... είστε και σε απόγνωση και απλά θελεται να συμμετέχετε κάπου, να γεμιζεται τις ώρες σας με κουβεντες και δελτια τυπού. αλλα ενταξει εσεις άκυροι ειστε όπως και να έχει, αυτοί οι μίζεροι αριστεροί τι περιμένουν από σας; μήπως να βγάλουν πολιτική υπεραξία; Φαλίρισαν πέστε τους ... έχουν χρεοκοπήσει προ πολλού..

Ανώνυμος είπε...

ωραίο και το λογοτυπο σας. άμεσο και ειλικρινές. δείχνετε απροκάλυπτα οτι ανακυκλώνεται τα σκατα του συστήματος: λίγο αγανακτηση,λίγο ρεφορμισμός από τα αριστερα και αρκετός πατριωτισμός.

ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ είπε...

18 Ιουνίου 2011 12:25 μ.μ., Κατέβα στην πλατεία να δωσεις το στίγμα, θα χαρουμε να μας τα πεις εκει !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΔΩ!!! (http://redflyplanet.blogspot.com/2011/06/48.html)

anarxikos είπε...

στην πλατεια κατεβαινω 15 χρονια τωρα για πολλλουσ και για διαφορους λογους. κατεβηκα και τις 15 ιουνίου και σας ρωτησα αν θα ερθεται πορεια και ειπατε οχι και μετα κρεμουσατε τα χαρτονια-ουστ με τα μανταλλακια.
σιγα μην ξανα ασχοληθω μαζι σας. ειστε σκετη απογοητευση...

Ανώνυμος είπε...

ενταξει δεν ξερουν απο πορειες πρεπει να τους κρεμασουμε το οτι βγηκαν εξω καλο ειναι δεν νομιζω εσυ γενηθηκες στις πορειες

Αγανακτισμένος κατά των προδοτών είπε...

Οποιος πραγματικά ενδιαφέρεται κατεβαινει στην πλατεία, ο αγωνας δεν γινεται απο τα μπλογκ, και τα ματριξ, αλλα στο δρόμο...

Ανώνυμος είπε...

Ρε κουμπάρε επειδή πίνετε μπύρες στην πλατεία, πάει να πει πως βρίσκεστε και στον δρόμο του αγώνα;

Ανώνυμος είπε...

20 Ιουνίου 2011 7:36 μ.μ., καναμε μια αρχή ... ενα βημα, σε σχεση απο αυτον που παιζει το πουλάκι του ακόμα στον καναπέ... και περιμενει τον πολιτικο που γλυφει αυτος και η οικογενεια του να του σκαψει το λακο...

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω άρχισες να εμφανίζεις και το πραγματικό σου επίπεδο...

Ανώνυμος είπε...

..πόνεσες ;...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ (REAL.GR). ΔΕΣ ΕΔΩ (http://www.statesmen.gr/32446/dimoskopiseis/%CF%84%CE%B9-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9_21-06-2011.html). ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ... ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!! Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 18,4%, το ΠΑΣΟΚ 12,3%, το ΚΚΕ 11,3%, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός 7,2%, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοκρατική Συμμαχία 3,3%, η Δημοκρατική Αριστερά 3,1% και οι Οικολόγοι 1,1%. Αναλυτικότερα κοιτάξτε στην σελίδα αυτή(http://www.statesmen.gr/32446/dimoskopiseis/%CF%84%CE%B9-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9_21-06-2011.html) ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΥ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Βίντεο: η διαμετρικά αντίθετη στάση των άρχουσων ΜΜΕ απέναντι στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ και των “αγανακτισμένων” – ζητήματα πάλης. Δείτε το σχετικό:
http://redflyplanet.blogspot.com/2011/06/blog-post_988.html

Αγανακτισμένος κατά των προδοτών είπε...

Οι στατιστκές ειναι απο το γραφειο της Αλέκας ; Δεν πιστεύω ναχεις και Facebook και να το ξερει ;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Βίντεο: η διαμετρικά αντίθετη στάση των άρχουσων ΜΜΕ απέναντι στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ και των “αγανακτισμένων” – ζητήματα πάλης. Δείτε το σχετικό:
http://redflyplanet.blogspot.com/2011/06/blog-post_988.html

Ανώνυμος είπε...

Τα Επαναστατικά Συνθήματα Αγανακτισμένων - Σύνταγμα !!!

http://www.youtube.com/watch?v=ibg5_nNAy9Y

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

“Οι λαοί έχουν τη δύναμη. Δεν παραδίνονται ποτέ. Οργάνωση-Αντεπίθεση”.

http://www.pamehellas.gr/fullstory.php?lang=1&wid=1785

Ανώνυμος είπε...

Η "παρέλαση" του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα στην απεργία 23/2/2011

http://www.youtube.com/watch?v=4hjgNGBGPHE

Ανώνυμος είπε...

Π.Α.ΜΕ.
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 28 - 29 ΙΟΥΝΗ. ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ - ΔΕ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

http://www.pamehellas.gr/fullstory.php?lang=1&wid=1778

Ανώνυμος είπε...

Νέα βίντεο με ΜΑΤ στην πλατεία - Στυγνή βία και επιχείρηση εκκαθάρισης του Συντάγματος και των γυρω περιοχών:

http://redflyplanet.blogspot.com/2011/06/blog-post_6112.html