Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Μετά από απόφαση - αίτημα της Λαϊκής Συνέλευσης των "αγανακτισμένων" της Πλατείας Δημοκρατίας του Αγρινίου για την παροχή νομικής στήριξης από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του παραπάνω επιστημονικού συλλόγου της πόλης.
Ανακοίνωση

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου με αφορμή τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα καθώς και σχετικό αίτημα συντονιστικής επιτροπής «αγανακτισμένων» πολιτών του Αγρινίου για την νομική συνδρομή της δράσης τους, εκφράζει την αλληλεγγύη του και την αμέριστη συμπαράστασή του στον πολύμορφο αγώνα του ελληνικού λαού εναντίον των άδικων και δυσβάστακτων μέτρων που επιχειρείται να επιβληθούν στο όνομα της σωτηρίας της χώρας, χωρίς αντίστοιχα να προσδίδεται σε αντάλλαγμα αισιοδοξία για το μέλλον. Άλλωστε οι δικηγόροι του Αγρινίου όπως και οι δικηγόροι όλης της χώρας, ως κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ως επαγγελματίες και επιστήμονες, βιώνουν και οι ίδιοι καθημερινά τις δυσμενείς συνέπειες από την εμπλοκή της χώρας και του λαού της στο φαύλο κύκλο της ύφεσης, της χειραγώγησης, της υπανάπτυξης, του χρέους και των ελλειμμάτων. Ανεξάρτητα από τις επιμέρους τοποθετήσεις και τις πολιτικές εκτιμήσεις για τα αίτια της κρίσης και το δρόμο εξόδου από αυτήν είναι γεγονός πως ο ελληνικός λαός και ακόμη περισσότερο η νέα γενιά βιώνει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα δικαιώματα, στις κατακτήσεις, στο μέλλον και στην αξιοπρέπειά τους. Σε αυτόν τον αγώνα δηλώνουμε παρόντες και αρωγοί με τις ατομικές, τις συλλογικές και τις προσωπικές μας δυνάμεις, διεκδικώντας πάνω και πέρα από όλα την δημοκρατία, την δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, την ευημερία, την εθνική και κοινωνική αυτοδιάθεση για την οποία μάτωσε και αγωνίστηκε ο λαός μας.

Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου
 

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

Ανώνυμος είπε...

22 Ιουνίου 2011 8:18 μ.μ., ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ.... ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ ; ..ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ... ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΚΟ-ΝΟΥΔΟΥΦΑΣΙΣΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Βίντεο: η διαμετρικά αντίθετη στάση των άρχουσων ΜΜΕ απέναντι στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ και των “αγανακτισμένων” – ζητήματα πάλης. Δείτε το σχετικό:
http://redflyplanet.blogspot.com/2011/06/blog-post_988.html

Ανώνυμος είπε...

Βαλε και το Βιντεο με το πόσα παιρνουν τα δεκανικια απο τον κρατικο κορβανα απο τον πολεμο και μετα, μιας και δεν κυβερνησαν θα πρεπει τα λεφτα των επιχορηγησεων που εχουν φαει απο το λαό να τα επιστρεψουν πισω... !!!!!!!!!!

ΑΡΙΑΣ είπε...

ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .....

Ανώνυμος είπε...

Βίντεο: η διαμετρικά αντίθετη στάση των άρχουσων ΜΜΕ απέναντι στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ και των “αγανακτισμένων” – ζητήματα πάλης. Δείτε το σχετικό:
http://redflyplanet.blogspot.com/2011/06/blog-post_988.html

ΑΡΙΑΣ είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΩΝΥΜΕ 24 Ιουνίου 2011 3:34 μ.μ. !!!!!! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Φκιάξτε ενα αλμπουμ με τις παρελάσεις των αριστερών στο μπλόγκ βρε παιδιά, για να τους τονωσετε και το ιθικό, χαχαχα...

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΟΥΚΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

http://www.youtube.com/watch?v=yc4cZk91R_4

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη Λουκά, ενδιαφερεται για την Ελλαδα, και οχι για τους δοσίλογους Σιωνιστές προδότες που εχουν ξεπουλησει την Ελλαδα... !!!!

Ανώνυμος είπε...

Π.Α.ΜΕ.
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 28 - 29 ΙΟΥΝΗ. ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ - ΔΕ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

http://www.pamehellas.gr/fullstory.php?lang=1&wid=1778

ΠΑΜΙΤΗΣ είπε...

ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ - ΔΕ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Φωτογραφίες απο την κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Ακρόπολη (27 Ιουνίου 2011)

http://redflyplanet.blogspot.com/2011/06/blog-post_8000.html

Ανώνυμος είπε...

Συμβολική Κινητοποίηση του Π.Α.ΜΕ στην Ακρόπολη 27/06/11 (ΒΙΝΤΕΟ)

http://redflyplanet.blogspot.com/2011/06/270611.html