Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΪΜΙΟ
Κανείς μα κανείς "Αγανακτισμένος» πολίτης της χώρας δεν επιθυμεί να μιλήσει από μικροφώνου και να διατυπώσει τις απόψεις του μέσα από τις υπερβολικές ηλεκτρικές εντάσεις
των ηχητικών συστημάτων.
Λόγοι σαφήνειας της ακρόασης μας επιβάλλουν να τα χρησιμοποιήσουμε.

1ΟΝ Η Λαϊκή Συνέλευση εκλέγει τον συντονιστή της κατά πλειοψηφία από τα ονόματα των μελών της που είτε αυτοπροτάθηκαν προς τούτο, είτε προτάθηκαν από άλλα μέλη της Συνέλευσης.
2ΟΝ Συντονιστής της Συνέλευσης δεν μπορεί να είναι το ίδιο άτομο πάνω από μία φορά για χρονική περίοδο που περικλείεται ανάμεσα σε πέντε συνεχής Συνελεύσεις.
3ΟΝ Το έργο του Συντονιστή υποβοηθάτε από όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής.
4ΟΝ Στο μεσοδιάστημα από την μία Συνέλευση έως την άλλη η οργανωτική επιτροπή ετοιμάζει της εισηγήσεις της, τις οποίες και ανακοινώνουν στη Συνέλευση τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής όπως η επιτροπή τα ορίζει ως εισηγητές τους.
5ΟΝ Όποιο μέλος της Λαικής Συνέλευσης επιθυμεί να εισηγηθεί ή να θέσει θέμα στη Λαϊκή Συνέλευση μπορεί να το καταθέσει στο «τραπεζάκι - γραμματεία» που είναι στημένο στην πλατεία Δημοκρατίας για να συμπεριληφθεί στην ερχόμενη Ημερήσια Ανακοίνωση των εισηγήσεων. Ο ίδιος αναλαμβάνει και την υποχρέωση της εισήγησής του.
6ΟΝ Θέμα έξω από την Ημερήσια Ανακοίνωση των Εισηγήσεων για λόγους κατεπείγοντος, συζητιέται εφόσον η συντριπτική πλειοψηφία της Συνέλευσης αποφασίσει ότι ισχύει το κατεπείγον.
7ΟΝ Κάθε μέλος της Συνέλευσης έχει το δικαίωμα της τοποθέτησης επί των εισηγήσεων με γνώμονα την οικονομία του χρόνου και αίσθηση του σεβασμού της προσωπικότητας των άλλων μελών.
8ΟΝ Ο Συντονιστής φροντίζει για την καλή τήρηση της διαδικασίας και επαναφέρει στο θέμα όποιον θεωρεί ότι έχει αποκλίνει απ’ αυτό.
9ΟΝ Τροποποιήσεις στην εισήγηση πραγματοποιούνται όταν η Λαϊκή Συνέλευση τις αποδεχθεί.
10ΟΝ Αφού εξαντληθεί η Ημερήσια Ανακοίνωση των Εισηγήσεων πραγματοποιούνται τοποθετήσεις ή και ανακοινώσεις από όσους το επιθυμούν. Εάν σε αυτές υπάρχει πρόταση για δράση ή ψήφισμα αυτό μπαίνει στην αμέσως επόμενη Ημερήσια Ανακοίνωση των Εισηγήσεων και η απόφαση λαμβάνεται στην επόμενη Λαϊκή Συνέλευση.

11ΟΝ Τα ψηφίσματα θα αναρτώνται στη γραμματεία, στο blog αλλά και στο facebook το αργότερο  εντός 2 ημερών από τη λήψη τους. 

Ψηφίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ της 8ης Ιουνίου 2011 στην Πλατεια Δημοκρατίας στο Αγρίνιο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα ονοματα οσων ειπαν ΝΑΙ στο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ Νομο:

http://redflyplanet.blogspot.com/2011/06/blog-post_30.html