Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΔΕΗ

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011 οι  «Αγανακτισμένοι» της Πλατείας Δημοκρατίας του Αγρινίου, πραγματοποιήσανε συμβολική κατάληψη στα Γραφεία της ΔΕΗ στο Σιντριβάνι, συμπαραστεκόμενοι στον Ανδρέα Καραγιάννη, ο οποίος από το Νοέμβριο του 2010 αρνιέται να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ.
Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό, θα μπορείτε να δείτε από αύριο σε ειδικό link, που θα εφαρμοστεί στο blog των «Αγανακτισμένων του Αγρινίου με τον τίτλο: «ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗ ΔΕΗ».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ «ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ»

14 Ιουλίου 1789 - Ο λαός κυριεύει το φρούριο της Βαστίλης

Πάνω από δύο αιώνες έχουν περάσει απο τη Γαλλική Επανάσταση του 1789. Η λαϊκή εξέγερση, στην οποία βρέθηκαν αρχικά σύμμαχοι, αγρότες, εργάτες, και «φωτισμένοι» αστοί, έμελλε να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αριστοκράτες, κληρικούς, βασιλιάδες ... και συγκεκριμένα τη Βασιλεία του Λουδοβίκου του 16ου.(ΣΥΝΕΧΕΙΑ...)

http://redflyplanet.blogspot.com/2011/07/14-1789.html

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι είναι οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου;
Πόσο στοιχίζουν στους Έλληνες/Αγρινιώτες πολίτες;
Ποιες οι αρμοδιότητες και ποιο το μέχρι τώρα έργο τους;
Πληρώνεται η συμμετοχή τους σε επιτροπές κ.λπ.;
Το παραπάνω ερωτηματολόγιο θα μπορούσε να διαμοιραστεί στους Αγρινιώτες πολίτες υπό τη μορφή "τεστ γνώσεων". Προϋπόθεση αυτού είναι οι αγανακτισμένοι/αποφασιμένοι να γνωρίζουν τις σωστές απαντήσεις που -υποθέτω- ο δήμαρχος κύριος Παύλος Μοσχολιός δεν έχει πρόβλημα να γνωστοποιήσει.

κώσ+ας

Ανώνυμος είπε...

15 Ιουλίου 2011 3:11 μ.μ., ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΓΩ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΖΕΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ... ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγάλο μπράβο στους αγανακτισμένους, βλεπω τις τελευταίες μερες μια ταση για δρασεις, αυτο ειναι και ενα μηνυμα προς τους συμπολιτες να δουν με περισσοτερη σοβαρότητα την κοινωνικη σας προσφορά. Προχωρατε και θα είμαστε ολοι μαζι σας !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Το κλείσιμο του πρώτου κύκλου των διαμαρτυριών στις πλατείες, έδειξε ξεκάθαρα ότι γύρω από αυτές διεξάγεται ένας ανελέητος ιδεολογικός, πολιτικός και ταξικός αγώνας.
Από τη μια η αστική τάξη επιχειρεί να εγκλωβίσει την αγανάκτηση του λαού σε μια ανώδυνη εκτόνωση συγκεντρώσεων διαρκείας στις πλατείες και να ετοιμάσει τις δικές της αντιδραστικές εφεδρικές λύσεις.
Από την άλλη η εργατική τάξη και οι συνεπείς συνδικαλιστικοί και πολιτικοί της φορείς, μάχονται για να αποτρέψουν έναν νέο θανάσιμο αστικό-μικροαστικό εναγκαλισμό του λαού από την αστική τάξη και να τον οδηγήσουν σε ριζικές λύσεις ανατροπών και εξόδου από τη κρίση.
(ΣΥΝΕΧΕΙΑ...)

http://redflyplanet.blogspot.com/2011/07/blog-post_9783.html#more